U trendu

Producent Piter Safran: Film „Batgirl“ nije bio za objavljivanje

LOS ANĐELES – Šef Di Si studija (DC Studios) Piter Safran rekao je da se od filma „Batgirl“ odustalo jer nije bio za objavljivanje, i naškodio bi svima uključenima u projekat.

Safran je naveo da su Di Si i partneri iz Vorner brosa doneli tešku, ali pravilnu odluku da ne bude prikazivanja već snimljenog superherojskog filma rediteljskog dvojca Adila El Arbija i Bilala Falaha.

„Gledao sam film. Tu ima mnogo neverovatno darovitih ljudi ispred i iza kamera. Ali film nije bio za objavljivanje. Dešava se ponekad“, ocenio je Safran, na predstavljanju Di si studija u Los Anđelesu u utorak.

Od objavljivanja filma, u kome igraju Lesli Grejs, Brendon Frejzer i Džej Kej Simons, odustalo se pre pola godine nakon loših rezultata test prikazivanja, a bilo je saopšteno da je projekat, procenjenog budžeta od 90 miliona dolara, otpisan zbog poreskih razloga. Safran je nakon toga došao na čelo Di Si studija.

„Zaista mislim da su (Dejvid) Zaslav (iz Vorner brosa) i njegov tim doneli veoma smelu i hrabru odluku da ga otkažu. jer bi naškodio Di Si-ju. Naškodio bi ljudima koji su bili uključeni“, rekao je Safran.

Prema njegovim rečima, „Batgirl“ je pravljen za mali ekran i u biskopima ne bi mogao da se takmiči.

Pošto je sa El Arbijem i Falahom je razgovarao protekle nedelje Safran kaže da bi rado i dalje poslovao sa njima, kao i sa scenaristkinjom Kristinom Hodson, ponovivši da je iza „Batgirl“ stajalo mnogo darovitih ljudi.

Kako je najavljeno, rediteljski dvojac će za Soni raditi film „Bad Boys 4” sa Vilom Smitom i Martinom Lorensom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.