U trendu

Rajf Fajns i Branka Katić u filmu „Kingsman: Početak“

BEOGRAD – Akciona komedija „Kingsman: Početak“ naći će se u bioskopima 13. februara sledeće godine, a reditelj Metju Von je rešio da napravi veliki svetski hit poverivši glavnu ulogu poznatom britanskom glumcu Rajfu Fajnsu.

Kao vojnika iz Prvog svetskog rata, grof od Oksforda istupa u ulozi glavnog tvorca prve nezavisne obaveštajne službe Kingsman i zajedno sa mladim Konradom (Harris Dickinson) udružuje se, kako bi se suprotstavili zastrašujućem neprijatelju, čuvenom ruskom mistiku Raspućinu.

U predhodna dva filma „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“ fiktivna britanska obaveštajna služba uspeva da preživi skoro sve nedaće, bilo da je reč o mašineriji koji menja čovekov um ili opasnoj epidemiji droge.

Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima.

Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili iz ljute nemilosrdnosti.

Jedna od uloga pripala je našoj glumici Branki Katić, a osim Rajf Fajnsa i Harisa Dikinsona, u ostalim ulogama našli su se i Stenli Tuči, Ris Ivans, Metju Gud, Džema Arterton i drugi.

Iako nešto drugačija glumačka postava nego u predhodna dva filma, autorski duo ostao je isti.

Reditelj Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zajedno su pripremili ovaj poslednji nastavak franšize, ovaj put potpuno izmišljen za razliku od prva dva dela inspirisana knjigom „Tajna služba“ pisca Marka Milera.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.