U trendu

Remenski: „Producentski dan“ će biti glamurozan

BEOGRAD – Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je studentkinja produkcije Tamara Remenski koja je govorila o manifestaciji „Producentski dan“ koji organizuju 3. i 4. juna studenti produkcije Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Remenski je rekla da je slogan „Večni glamur producenata“ i da je 17. izdanje manifestacije diplomski rad devetoro studenata četvrte godine produkcije.

„Biće glamurozno kao što i sam slogan kaže“. dodala je Remenski.

Prema njenim rečima, manifestacija dovodi kao predavače uspešne producente iz Srbije i regiona koji će održati korisne masterklasove „iz kojih će studenti će moći nešto novo da čuju“, prikazivaće se studentski radovi, a na kraju je ceremonija dodele nagrada i muzički program.

Upitana kako studenti gledaju na trenurtnu hiperprodukciju serija u Srbiji, Remenski je rekla da je sve više posla dobro za sve će zakoraciciti u produkcioni svet.

„Već na fakultetu radimo vežbe koje su obavezne, dobijemo priliku da se oprobamo u profesionalnim vodama radeći na projektima. Jako je korisno, shvatili smo koliko je ovaj poziv odgovoran, stresan ali i pun adrenalina“, rekla je Remenski.

U budućoj karijeri Remenski bi za početak najviše želela da radi ljubavnu tinejdžersku seriju, jer odgovara njenim godinama, ali naglašava da je otvorena za sve.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.