U trendu

Robert Pešut – Magnifico 9. aprila u Domu omladine Beograda

BEOGRAD – Robert Pešut – Magnifico, autor „najskuplje“ pesme u kafani, „Pukni zoro“ , prvak samozvanog žanra Balkan-disco-sćlager, nastupiće u Beogradu 9. aprila u Domu omladine u okviru koncerata Urban Sešions, Centra beogradskih festivala – Cebef, najavili su organizatori.

Sa svojim bendom, za kojeg kaže da je u boljoj formi nego ikada, Magnifico priprema šou na kojem će predstaviti svoju bogatu, tridesetogodišnju muzičku karijeru.

„Malo ćemo da pevamo, malo ćemo se smejati i pustiti po koju suzu i međusobno deliti radost i veselje“ poručuje Magnifico i dodaje: „Osećam se privilegovanim i srećnim što mogu svirati u Beogradu.
Ljubljančanin koji važi za jednog od najintrigantnijih muzičkih imena Slovenije i bivše Jugoslavije uspeo je da njegove pesme budu čak i tema diskusije u Evropskom parlamentu, dok su hitovi kao što su Hir Aj Kam Hir Aj Go i Give Mi Mani sa izdavačkom kućom Sony obišli ceo svet.
Magnificove pesme su sastavni deo ne samo balkanske filmografije, kao što su „Senke nad Balkanom“, „Montevideo, Bog te video“ i „Hotel Beograd“, već i popularnih američkih serija „CSI Miami“ i HBO španske serije „Foodie Love“.
„Samo malo“ , „Cici Mici“ i „Divna“ postale su klasici sa statusom evergreena.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.