U trendu

Šesta sezona serije „Ubice mog oca“ kreće sa emitovanjem 18. februara

BEOGRAD – Šesta sezona serije „Ubice mog oca“ biće prikazana od 18. februara, vikendom (21:00) na televiziji Superstar, i baviće se kockom kao porokom koji se od zabave razvija u opasnost po život, najavio je danas Telekom Srbija.

„Priča nas vodi kroz različite događaje, a na kraju i zločin, i pokazaće gledaocima kako je lako upasti u vrtlog kocke, gde se od početničke sreće i lake zabave dolazi do toga da se ceo život stavlja ‘na kocku’“, saopštio je Telekom Srbija.

Kako je najavljeno, gledaoci će pratiti inspektore koji se kroz laži i manipulacije bore za istinu, usput otkrivajući i surovi svet zelenaša povezan sa životom patoloških kockara, dok uporedo lik Predraga Marjanovića, koga igra Tihomir Stanić, „postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu na naplatu“.

Seriji su se u novoj sezoni pridružili glumci Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, i Ivan Jeftović. U „Ubicama mog oca“ inače igraju Vuk Kostić, Marko Janketić, Miodrag Radonjić i drugi.

Režiser novih nastavaka je Miloš Kodemo, scenario su pisali kreatori „Ubica mog oca“ Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, a sezona je rađena u produkciji Telekoma Srbija i Dendilajon prodakšn, uz izvršnog producenta Film danas.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.