U trendu

Ameri ne zaboravljaju Teodosića – žele ga u Denveru! (video)

Kapiten kokšarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, odličnim igrama u Riju, posebno u meču protiv Amerikanaca u grupi i u polufinalu protiv Australije, privukao je pažnju medija koji prate NBA ligu, prenose sportski mediji.

Specijalizovani sajt “Denverstifs” odradio je opsežnu analizu Igara. Novinari ovog portala dali su prednost mladom košarkašu Denvera Nikoli Jokiću u odnosu na Žofrija Lovernja i ocenili su njegove partije kao solidne.

Na pitanje “Koga od igrača sa turnira bi voleli da vidite u svom timu?” – za njih je odgovor bio jednostavan – Miloša Teodosića!

Novinar “Denverstifs-a”, Gordon Gros nije imao dilemu.

– Miloš umesto Džamira Nelsona? Pa to bi bilo fantastično! Teodosić bi bio savršena opcija za drugog plejmejkera. Ali siguran sam da bi on želeo da bude prva opcija, zato bih uzeo Bogdanovića umesto njega. Ipak, kada je reč o talentu, Teo je prvi bez dileme – jasan je Gros.

https://www.youtube.com/watch?v=q_JHKmYaHFU

I njegov kolega iz istog portala Tim D’elija dao je sličan odgovor.

– Teodosić! Pa taj čovek je uništio Australiju! Dao je 22 poena uz pet asistencija u polufinalu. Dugo ću pamtiti ono što je uradio Australiji, želim ga u Denveru – kaže D’elija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.