U trendu

Amerikanci u čudu – gde je lopta? (video)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić oduševio je svet svojim potezima na meču 4. kola Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru protiv selekcije SAD-a, prenose sportski mediji.

Iako je Srbija izgubila utakmicu, naš kapiten je briljirao, lukavim asistencijama, trojkama  i razigravanjem svojih saigrača prosto je u nekoliko navrata skrivao loptu od američkih profesionalaca.

Teo je oduševio američkog trenera Kžiževskog, ali i američke navijače posebno asistencijom za Bogdanovića, koji ipak nije pogodio za tri poena. Ko zna šta bi bilo da je pogodio.

Dok se svet oduševljava njegovim potezima, on tuguje za ispuštenom prilikom.

– Iskreno, pomalo sam i tužan jer smo imali priliku da okrenemo utakmicu i uđemo u produžetak. Čak i pre toga, celu četvrtinu smo igrali na pet poena sa njima i trebala nam je jedna lopta da okrenemo meč u našu korist. Ipak, mislim da treba da budemo zadovoljni ovime što smo pokazali. Igramo zaista dobru košarku, bilo je sjajnih perioda i protiv Australije i Francuske, iako smo izgubili. Jedina stvar koju bih promenio je taj početak utakmice. Početak nam je užasan, ponovo, i na tome moramo da radimo. Moramo da budemo koncentrisaniji – rekao je Teodosić.

Sledeća je Kina, “orlovi” idu na pobedu.

– Kina jeste malo nezgodan protivnik, ali sve osim pobede bi bila katastrofa za nas. Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno i u tom slučaju siguran sam da će pobeda doći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.