U trendu

Barselona pobedila Galaksi, Junajted bolji od San Hozea

Fudbaleri Barselone pobedili su jutros u Pasadeni, u Kaliforniji, Los Anđeles Galaksi sa 2:1, na Međunarodnom kupu šampiona.

U duelu evropskog šampiona i prvaka američke MLS lige golove za Barselonu postigli su Luis Suares u 45. minutu i Serhi Roberto u 56. a jedini gol za Galaksi postigao je Mendiola.

Utakmicu je na Rouz Bolu posmatralo 93.226 gledalaca što je najbolja poseta jednoj fudbalskoj utakmici u kojoj je nastupio tim iz MLS lige.

Trener Barselone Luis Enrike nije poveo na put svoja dva najbolja igrača Lionela Mesija i Nejmara. Dani Alves i Klaudio Bravo takođe nisu sa ekipom, pošto nastupaju na Gold kupu.

„Trenirali smo samo sedam dana i mnogo smo putovali, pa moram biti zadovoljan. Sve ukupno zadovoljan sam igrom, intezitet je bio sličan onome sa treninga“, rekao je Enrike.

U prvom poluvremenu za Galaksi su igrali MVP MLS lige Robi Kin i novi fudbaler Stiven Džerard, koji je ovog leta došao iz Liverpula.

Barselona je u poluvremenu zamenila sedmoricu igrača, a Galaksi ceo tim, uglavnom fudbalere iz razvojnog tima.

U drugoj utakmici na Međunarodnom kupu šampiona, Mančester junajted je pobedio San Hoze sa 3:1.

Golove za engleski tim postigli su Huan Mata u 32. minutu, Memfis Depaj u 37. i Andreas Pereira u 61. minutu. Jedini gol za američki tim postigao je Fatai Alaše u 42. minutu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.