U trendu

Damjanović pred Partizan: Sportski je da se nadamo

BEOGRAD – Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina, izjavio je trener fudbalera Voždova Jovan Damjanović, uoči četvrtfinalnog meča Kupa Srbije.

Utakmica između Partizana i Voždovca igra se sutra od 17.05 sati na stadionu u Humskoj.

„Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina. Jasna organizacija, bez lopte izuzetno stabilni, kompaktni, a o tome govore i njihovi rezultati i broj primljenih golova. Takođe, intenzitet i energija sa kojom igraju je na izuzetnom nivou. Vidi se šta žele sa loptom, posebno brz protok i igra u napred sa pravoremenim dolascima u poslednju trećinu terena izuzetno sposobnih i individualno kvalitetnih igrača“, rekao je Damjanović za klupski sajt.

Šef struke Voždovca kaž da će njgov tim imati težak zadatak.

„Mi smo došli među osam najboljih, sportski je da se nadamo. Očekuje nas teška utakmica, posebno jer mi stvaramo novi tim trenutno u odnosu na prvi deo sezone. Predhodna utakmica sa Partizanom u prvenstvu bila je jako kvalitetna, bez obzira na rezultat videli smo da možemo da se nametnemo i kontrolišemo dešavanja u određenoj meri”, rekao je gospodin Damjanović i osvrnuo se detaljnije na formu svog tima“, kaže Damjanović.

Bek Zmajeva Stefan Hajdin istakao je da ekipa jedva čeka duel sa crno-belima.

„Prolazak u polufinale izbrisao bi sve loše rezultate i dao bi nam vetar u leđa za sve naredne izazove koji nas očekuju. Imamo veliki broj povređenih igrača, ali to ne sme biti opravdanje. Motivacija je uvek maksimalna kada se igra protiv Partizana ili Crvene zvezde! Doći do četvrtfinala je veliki uspeh, ali se izuzetno radujemo utakmici sa crno-belima i priželjkujemo pozitivan rezultat”, zaključio je Hajdin.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.