U trendu

Đerona: Bolno je izgubiti, ali moramo da budemo realni

KATOVICE – Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona posle poraza od Nemačke (34:33) na Ε‘ampionatu sveta istakao je da je razočaran, ali da je rival zasluΕΎeno slavio.
”Pre svega čestitke igračima i stručnom Ε‘tabu Nemačke na pobedi. Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu, ali moramo biti realni prema sebi. Drago mi je Ε‘to smo uspevali da se vratimo iz zaostatka, naročito u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da preokrenemo. Uz sve to, ostali smo i bez Vejina, vaΕΎnog igrača u rosteru, koji neΔ‡e moΔ‡i da igra u nastavku prvenstva zbog povrede“, izjavio je Đerona na konferenciji za medije, a preneo sajt Saveza.
Golman Nemačke je napravio razliku, imali smo dobre őanse preko pivota, krila i sedmeraca, a on je sve to branio, dodao je Đerona.
„Nemačka je vodila tokom celog meča i zasluΕΎili su ovu pobedu”, rekao je Đerona.
Lazar KukiΔ‡, strelac sedam golova, takoΔ‘e je čestitao Nemcima na pobedi.
„Utakmica je bila veoma teΕ‘ka, naročito fizički. Borili smo se svih 60 minuta, ali to naΕΎalost nije bilo dovoljno da doΔ‘emo do pozitivnog rezultata. Iako smo imali svoje Ε‘anse, nismo uspeli da ih iskoristimo i Nemačka je zasluΕΎeno pobedila“, poručio je KukiΔ‡.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.