U trendu

Djordjević: Jović nije teže povredjen, želi da igra

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević rekao je danas da plejmejker nacionalnog tima Stefan Jović nije teže povredjen i da mu je rekao da želi da igra predstojeće finale Evropskog prvenstva protiv Slovenije.

„Uradili smo magnetnu rezonancu, sve je OK, nema neke ozbiljnije povrede. Radi se o distorziji zgloba, ali mi je još juče, kada sam otišao da vidim kako je, rekao da hoće da igra i da ima veliku želju. Ja ne sumnjam da će on dati sve od sebe kako bi pomogao koliko može“, rekao je Djordjević novinarima u Istanbulu.

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se sinoć u finale Evropskog prvenstva pobedivši Rusiju, ali je sve zabrinula povreda Jovića u finišu treće deonice.

On je tada iskrenuo zglob, iznet je sa terena i nije se više vraćao u igru.

Djordjević se danas i našalio s obzirom na situaciju s povredama koja prati nacionalni tim celo leto.

„Ova povreda baš nije bila poželjna, ali kakva nam je godina uopšte me ne čudi. Moramo da vodimo računa kad prelazimo ulicu, da ne bude žuto, nego da bude baš zeleno, da gledamo rupe u asfaltu, da kontrolišemo ulje u autobusu… Malo se šalim, ali siguran sam da će Jović dati sve od sebe i da će nam pomoći sutra“, rekao je Djordjević.

Finale Evropskog prvenstva izmedju Srbije i Slovenije igra se sutra od 20.30.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.