Duljaj: Iz ove naše teške situacije mogu da nas izvuku samo povoljni rezultati

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Vojvodine i dodao da „crno-bele“ samo povoljni rezultati mogu da izvuku iz teške situacije.

Partizan će u subotu od 20 sati gostovati ekipi Vojvodine u 28. kolu Superlige Srbije.

Duljaj je istakao da je Partizan trenirao u prethodnom periodu u nekompletnom sastavu zbog reprezentativnih obaveza pojedinih fudbalera.

„Vojvodina ima energičnog trenera, organizovana su ekipa i dosta su agresivni. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Igraju visok presing i dosta su agresivni, imaće veliku podršku domaćih navijača. Bez obzira što imaju dobre pojedince moramo da mislimo kako će mi da izgledamo na toj utakmici. Ponavljam da iz ove naše teške situacije mogu da nas izvuku samo povoljni rezultati“, rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu.

On je naveo da očekuje težak meč protiv Vojvodine.

„Svi koji igraju protiv Partizana imaju veći motiv, što je i normalno. Svi igrači koji su imali reprezentativne obaveze, su se vratili, osim Fusenija Dijabatea. On se još nije vratio posle reprezentativnih obaveza. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju“, dodao je trener Partizana.

Duljaj je rekao da će sutra odlučiti ko će putovati u Novi Sad i ko će konkurisati za mesto u startnoj postavi.

„Pretpostavljam da postoji neki pritisak kod naših igrača, možda ćemo im biti lakše što igraju u Novom Sadu. Uvek kada igramo na našem stadionu bez obzira na broj navijača. Gde god igraju fudbaleri moraju da se osećaju konforno i ne sme da bude straha. Svaka naredna utakmica
je za nas najvažnija, a to je u ovom trenutku duel sa Vojvodinom u Novom Sadu. U ovom trenutku za nas će svaka utakmica da bude finale“, istakao je Duljaj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.