U trendu

Đurđević: Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti

Mladi napadač Partizana Uroš Đurđević, dvostruki strelac u Kupu protiv Napretka (3:1), rekao je da mu je drago što je „razbio maler“ i najavio još bolje igre crno-belih u nastavku.

„Ova dva sinoćnja gola su mi izuzetno bitna, jer sam u prethodne tri utakmice, po ocenama svih odigrao jako dobro, ali su nedostajali golovi. Posebno mi je drago što sam razbio maler protiv kvalitetne ekipe iz Kruševca, a zna se da su nam oni dužnici s početka sezone, kada su nas pobedili u prvenstvu“, rekao je mladi reprezentativac za klupski sajt.

Prema njegovim rečima u Partizanu igraju majstori fudbala poput Saše Ilića, Leonarda, Božinova i drugih, tako da uvek može da se očekuje dobar pas.

„Uvek sam u službi ekipe. Trudim se svaki put da dam sve od sebe, ne znam da se štedim i uvek ću ostaviti srce na terenu. Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti maksimalno, do poslednjeg atoma snage, u pravom smislu te reči“.

Đurđević se osvrnuo i na minuli 152. veciti derbi protiv Crvene zvezde, koji su crno-beli dobili golom Leonarda u 89. minutu, a on ranije zbog povrede napustio igru.

„Zaista nisam mogao da nastavim meč, grčevi su bili jači. Na sreću, klub ima sjajnu medicinsku službu, tako da sam se uz njihovu pomoć vrlo brzo oporavio. Nije sudbina odredila i umešala prste kod gola u derbiju, već nas je Bog nagradio za hrabru igru“, zaključio je Đurđević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.