najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dženkins stigao u Beograd: Nema priče, sledi nam veliki rad

Američki košarkaš Čarls Dženkins doputovao je jutros u Beograd i priključio se pripremama Crvene zvezde za predstojeću sezonu.

Dženkins, koji poseduje srpski pasoš, vratio se među crveno-bele posle samo godinu dana u italijanskom šampionu Armaniju.

“Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema priče, sledi nam veliki rad jer nas čekaju velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu”, rekao je Dženkins posle višečasovnog leta iz Njujorka.

On je dodao da se ga za prethodni boravak u Zvezdi vezale lepe uspomene, kada je osvajao titule ABA lige, Srbije i beležio odlične rezultate u Evroligi.

“Dobro znam šta se od mene ocekuje, i dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi od trenera, saigrača, uprave… Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače, vezuju izuzetne uspomene”, poručio je Dženkins, koji će se već tokom popodneva priključiti klupskim saigračima na treningu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike