U trendu

Gundogan: Ispisali smo istoriju

Kapiten fudbalera Mančester sitija Ilkaj Gundogan rekao je da je večerašnja finalna utakmica Lige šampiona protiv Intera bila izjednačena, a da je njegova ekipa osvajanjem najelitnijeg klupskog takmičenja ispisala istoriju.

„Neverovatno. Teško mi je da nađem reči. Večeras smo ispisali istoriju. Bilo je teško za obe ekipe. Nismo bili na našem najboljem nivou u prvom poluvremenu. Oklevali smo, znali smo da moramo da budemo bolji u drugom poluvremenu“, rekao je Gundogan za BT Sport, preneo je Skaj.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su večeras prvi put u klupskoj istoriji trofej u Ligi šampiona, pošto su u finalu u Istanbulu pobedili Inter sa 1:0 golom Rodrija.

„Utakmica je verovatno bila 50-50. Imali smo sreće što je prevagnulo na našu stranu. Znali smo da svi pričaju o triploj kruni. Bili smo pod pritiskom, ali ovaj tim je napravljen da podnese pritisak na najbolji način“, naveo je Gundogan.

Siti je ove sezone osvojio triplu krunu, pošto je odbranio titulu u Premijer ligi i osvojio FA kup. Postao je drugi engleski klub kome je to uspelo, posle Mančester junajteda 1999. godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.