najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Hala Pionir menja ime?

Božidar Maljković izjavio je da mu je premijer Srbije Aleksandar Vučić obećao da će beogradska hala Pionir ubuduće nositi ime Aleksandra Nikolića.

Ovim činom premijer Vučić ispravlja istorijsku nepravdu, a Beogradu dodeljuju još jedan svetski prepoznatljiv urbanonim. Mesto čije će ime i pre nego što do same hale dođu znati ljudi širom sveta”, rekao je Maljković.

Maljković je naveo da već 16 godina, za svake izbore u Srbiji – ‘sprema svoj program od jedne tačke’ i kreće u potragu za koalicionim partnerom, koji bi prihvatio njegovu ideju da se oda priznanje ‘ocu srpske košarke Aleksandru Nikoliću’.

On je dodao da je svoj program izložio više puta preko medija i u razgovorima sa ljudima koji su bili zaduženi za ta pitanja, ali da su oni, gotovo po pravilu, imali preča posla.

“Juče, sam konačno, nakon šesnaest godina, namerno ponavljam, imao priliku da u jednom sportskom i iskrenom razgovoru uspešno ubedim nadležne da prihvate moj pred izborni program. Moj ‘koalicioni partner’ Aleksandar Vučić na sastanku kome je prisustvovao njegov saradnik Goran Vesić prihvatio je taj predlog i dao mi je čvrsto uverenje da će Hala Pionir ubuduće nositi ime Aleksandra Nikolića”, zaključio je Maljković, a prenose beogradski mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike