U trendu

Jaramaz: Kvalitet imamo, ali nam treba kontinuitet

BEOGRAD – Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz rekao je da su crno-beli ostvarili bitan trijumf protiv Venecije u drugom kolu Evrokupa.

Izabranci Vlada Šćepanovića sinoć su u Hali sportova „Ranko Žeravica“ pobedili italijanski tim 95:73 i zabeležili su prvu pobedu posle dva startna poraza u sezoni, a Jaramaz je sa 17 poena bio jedan od najzapaženijih.

„Važna, veoma važna pobeda za nas, za naše samopouzdanje. Igrali smo fantastično, sa ogromnom energijom, pre svega u odbrani, što je počelo od plejmejkera do centara, koji su pomagali i u potpunosti zatvorili skok. Zadovoljan, sada treba da idemo ka tome da imamo kontinuitet ovakvih igara, jer definitivno posedujemo kvalitet, ali moramo da budemo konstantni“, rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Krilni košarkaš Nemanja Dangubić susret je obeležio odličnim zakucavanjem, a meč je završio sa učinakom od tri poena i četiri skoka.

„Bitna pobeda da započnemo pobednički niz. Zadovoljni smo kako smo odigrali veći deo utakmice. Pokušali smo da pobedimo sa što većom razlikom. Srećni smo zbog pobede, ali imamo sledeću utakmicu, veoma zahtevnu protiv Budućnosti“, rekao je Dangubić.

Crno-beli posle dva kola u EK imau skor od jedne pobede i jednog poraza, a u narednoj rundi gostuju Uniksu 14. oktobra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar