najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Karadžić: Od reprezentacije očekujem do sada najbolju utakmicu

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je danas da očekuje da će bezbednost na utakmici u Elbasanu biti na najvišem nivou, a od srpske reprezentacije do sada najbolji nastup.

“Ne vidim koji nas problem može dočekati. Očekujem dobru organizaciju i bezbednost na najvišem nivou. Poslednjih 15-ak dana bili smo na evropskim sastancima sa rukovodiocima albanskog saveza i garantovali su nam bezbednost. Sinoć smo razgovarali sa igračima, imali su dobar trening, dobra je atmosfera. Svesni su važnosti utakmice koja prvi put prevazilazi fudbalske i sportske okvire. Očekujem dobru igru i najbolji nastup naše reprezentacije do sada”, rekao je Karadžić novinarima na aerodromu Nikola Tesla.

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20.45 u Elbasanu igra protiv Albanije, pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Srbija je izgubila šanse za plasman na turnir, pošto je poslednja na tabeli Grupe I sa jednim bodom.

“Orlovima” su oduzeta tri boda zbog incidenata i prekinute utakmice sa Albanijom u Beogradu prošlog oktobra, kada su navijači ušli na teren pošto je dron sa zastavom Velike Albanije leteo iznad terena Partizanovog stadiona.

“Ne vidim razlog zbog kojeg bi Albanci trebalo da propuste šansu posebno što su na vratima EP i na bilo koji način dovedu u pitanje regularnost i bezbednost. Verujem da ćemo biti dobro dočekani, a na večeri ćemo dobiti više informacija. Utakmica je sutra i nadam se da će pobediti fudbal. U ovom regionu bi bilo dobro da se već jednom politika skrajne, da se igra fudbal i da sportisti rade svoj posao”, rekao je Karadžić.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike