U trendu

Klišina: Uživam u nadmetanju sa Španovićevom

Ruska atletičarka Darija Klišina, dvostruka dvoranska evropska šampionka u skoku u dalj, izjavila je danas da se raduje nadmetanju sa Ivanom Španović na predstojećem prvenstvu Evrope u Beogradu.

Klišina će sutra nastupiti na drugom „Srbija openu“ u Atletskoj dvorani na Banjici, koji je uvertira za šampionat Balkana narednog vikenda, a potom i EP u KOMBANK areni.

„Treći put da sam u Srbiji, a drugi u Beogradu. Nadam se dobrom rezultatu na sutrašnjem takmičenju, ali svakako da mnogo više očekujem na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani. Sutrašnje takmičenje poslužiće mi kao provera forme“, rekla je Klišina na konferenciji za medije u hotelu Jump In.

Njena velika rivalka Ivana Španović neće učestvovati na sutrašnjem mitingu, ali hoće na Evropskom prvenstvu kroz dve nedelje.

„Znamo se već 10 godina. Ono što mogu da kažem jeste da je meni zadovoljstvo što imam nekoga kao Ivanu u svojoj konkurenciji. Onda dajete sve od sebe, uvek hoćete da skočite još, da budete bolji. Uživam u nadmetanju sa njom“, poručila je Klišina.

Na „Srbija openu“ koji počinje u 17.30 nasatupiće atleticari iz 11 zemalja, među kojima su i srpski aduti Asmir Kolašinac, Amela Terzić, Tamara Salaški, Miloš Raović…

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.