U trendu

Košarkaš izbacio suprugu i dete iz kuće zbog 22 godine starije ljubavnice

Malik Bizbli, košarkaš Minesota Timbervolvsa, podigao je veliku prašinu poslednjih dana, ali ne zbog ugovora koji je potpisao, već zbog vansportskih aktivnosti ili preciznije – vanbračnih.

Naime, iako ima tek 24 godine, za njime lude mnoge žene povezane s NBA svetom, a zbog jedne takve je učinio i nešto potpuno nezamislivo.

Nakon što je potpisao ugovor od 60 miliona dolara na četiri godine, izbacio je svoju ženu i jednoipogodišnje dete iz kuće. Razlog? Ljubavnica starija 22 godine.

Da je varao svoju suprugu Montanu Jo nije tajna, ali sada je i uhvaćen sa Larsom Pipen, suprugom Skotija Pipena, legende Čikago Bulsa.

Viđeni su i kako se u javnosti drže za ruke, a šokirana supruga je zatražila razvod. Ipak, to nije uticalo na to da se NBA igrač ‘pospe pepelom’ već je izbacio nju i sina iz kuće i ostavio javnost bez teksta svojim postupkom.

S druge strane, 46-godišnja Larsa je u procesu razvoda od bivše NBA zvezde sa kojim je u skoro dve decenije dugom braku dobila troje dece, a javno je i priznala da ga je varala s mnogim igračima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.