U trendu

Magija SIM širi se Srbijom, uživali mališani iz Niša i Kragujevca

NIŠ/KRAGUJEVAC – Magija Dunav osiguranje Sportskih igara mladih nastavlja da se širi Srbijom, a u poslednja dva dana u druženju i takmičenjima uživali su mladi sportisti iz Niša i Kragujevca. Prvi je na redu bio Kragujevac, a školarci iz srca Šumadije takmičili su se u basketu 3 na 3, turniru Coca-Cola kupa u malom fudbalu, Lino između dve vatre, odbojci i atletici.

Promoter Igara bio je trofejni vaterpolista Radničkog i reprezentativac Srbije Strahinja Rašović, koji se družio sa oduševljenim dečacima i devojčicama, a sa maskotom Viktorom takmičio u “Trci sa mališanima, u organizaciji kompanije Dunav osiguranje i pobedio.

Emocije za Gavrila u Kragujevcu: Zajedno do konačne pobede

Takmičenja u Kragujevcu imala su posebnu emociju jer su se mališani iz ovog kraja ujedinili kao nikad ranije u poruci zajedništva, ljubavi i prijateljstva – za pobedu njihovog sugrađanina Gavrila Đurđevića.

Osmomesečni dečak Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije, za njegovo lečenje potrebno je da se prikupi još oko 700.000 evra, a drugari i drugarice njegove braće oformili su ekipu „Za Gavrilovu pobedu“ i učestvovali u u igri između dve vatre. Ekipu je predvodio Gavrilov otac, Aleksandar Đurđević, koji se zahvalio na podršci i poslao poruku da svi još mogu da se priključe humanitarnoj akciji – do konačne pobede.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.