najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mihajlović: Uprkos lošim rezultatima, neću podneti ostavku

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da neće napustiti klupu slavnog italijanskog kluba, uprkos slabim partijama na početku sezone.

Milan je sinoć izgubio na svom terenu od Napolija sa 4:0 i nalazi se na 11. mestu na tabeli sa devet bodova zaostataka za vodećom Fiorentinom.

„Klub donosi odluke, ali ja svakako neću podneti ostavku. Ubeđen sam da mogu da pronađem rešenje za probleme. Radio sam to u drugim klubovima, radiću i ovde. Potrebno je vreme, iako je to nešto što ne mogu da tražim“, rekao je Mihajlović za klupsku televiziju.

On je dodao da će već danas nazvati predsednika Silvija Berluskonija i objasniti mu šta se desilo.

Bivši selektor reprezentacije Srbije poručio je da ekipa mora da nastavi da radi kako bi izašla iz krize.

„Možda nam je potreban Frojd. Otkako sam došao u Milan pokušavam da radim sa igračima na njihovom mentalitetu. Razgovarali smo individualno i grupno, pokušavajući da analiziramo sve. Nije tako jednostavno. Očekivao sam da ćemo ranije rešiti probleme, ali očigledno moramo da nastavimo da radimo“, rekao je Mihajlović.

Mihajlović je ovog leta seo na klupu rosonera, a prethodno je vodio Sampdoriju, Fiorentinu, Kataniju i Bolonju, dok je u Interu radio kao pomoćni trener.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Žaerzinjo

    Ti si baksuz trener. Koji god si klub vodio u Italiju, svi su poispadali iz lige ili su u poslednjem trenutku ostajali u noj. Srbiju si doveo do raspada, tako da bi bilo sportski sa tvoje strane da batališ da radiš kao trener ili, bolje rečeno, menadžer!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike