U trendu

Milovanović: Zvezda najbolja u državi, ali pokušaćemo…

LUČANI – Trener fudbalera Mladost iz Lučana Nenad Milovanović izjavio je da je Crvena zvezda veliki favorit u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, ali da njegov tim ne ide u Beograd sa „belom zastavom“.

„Mladost je svoje ambicije za ovu sezonu generalno ostvarila, ušli smo u plej-of, izborili polufinale nacionalnog Kupa. U utorak igramo protiv Crvene zvezde, aktuelnog prvaka države i učesnika Lige šampiona. Oni imaju ubedljivo najbolji tim u našoj zemlji i dominiraju u našem prvenstvu, o tome govori i rezultat u njihovoj prethodnoj utakmica u prvenstvu. Mi imamo pravo na nadu u Kupu, igraju se dve utakmice, pokušaćemo da napravimo aktivan rezultat pred revanš u Lučanima“, rekao je MIlovanović na konferenciji za medije.

On je otkrio da ima dosta rovitih i povređenih igrača, pa će u Beogradu nastupiti u „šarenolikom“ sastavu.

„Što ne znači da idemo sa „belom zastavom“. Dolazimo da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom, da te njene vrline svedemo na minimum, a da mi pokušamo da napravimo neku dobru polukontru ili kontru i da postignemo pogodak“, istakao je Milovanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 17 sati na stadionu Rajko Mitić. Revanš je 15. maja u Lučanima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.