U trendu

Mladi Gačić u Zvezdi do 2023. godine

BEOGRAD – Mladi košarkaš Lazar Gačić potpisao je danas višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Gačić je visok 210 centimetara, roden je 31. maja 2005. godine, igra na poziciji krila i predstavlja veliki potencijal srpske košarke, a sa Zvezdom je potpisao ugovor do 2023. godine.

“Pre potpisivanja ugovora dobio sam samo jedan savet od roditelja,a to je da nastavim da radim još jače, više i tako ispunim svoj san da postanem prvotimac Crvene zvezde. Nisam oka sklopio noćas, Bilo je mnogo tenzije i uzbudenja, jer ovo je veliki korak, ali za sada samo jedan ka mom cilju, jer smo svi u porodici veliki Zvezdaši. Sada ostaje da jako radimo, imamo dobar tim. Očekujem da se u našoj konkurenciji borimo za titulu uz napredak svih nas kao igrača” rekao je Gačić posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

„Crvena zvezda je sa druge strane u svojim redovima sačuvala još jednog momka od koga i klub i srpska košarka mogu mnogo da očekuju u narednim godinama“, stoji u saopštenju crveno-belih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.