najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Navijači Partizana sa Kosmeta: Ostavke ili protesti

Navijači FK Partizan sa Kosmeta pozvali su danas odgovrne u Upravi kluba da podnesu ostavke posle, kako navode, istorijskog neuspeha i ispadanja na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su sinoć eliminisan od poljskog Zaglebja na penale 4:3, nakon što su oba meča završena bez golova.

“Iako smo mesecima upozoravali na štetnost po klub Uprave u sastavu: Milorad Vučelić, Mile Jovičić, Ivan Ćurković, Vladimir Vuletić, Miloš Vazura, iako su imenovani bili glavni uzroci istorijskog posrnuća i blamaže FK Partizan u domaćim takmicenjima, uspeli su da “zadrže fotelje“ u našem voljenom klubu ucenama, obmanama i kršenjem Statuta FK Partizan”, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu,

Kako se sitiče, pomenuti su Partizan koristili za bogaćenje, dok su u klub stigli igrači “sumnjivog” kvaliteta.

“Pod plaštom borbe za FK Partizan, izborili su se za dodatno urušavanje kluba i lično bogacenje aranžmanima u ovom prelaznom roku, gde su dovođeni igrači sumnjivog kvaliteta za ogroman novac, čime se povećao dug FK Partizan”.

Zato je, kako navode navijači sa Kosmeta, Partizana sada u najtežoj situaciji od osnivanja.

“FK Partizan se trenutno nalazi u najtežoj situaciji od osnivanja, sa višemilionskim dugom, skupocenim i nekvalitetnim timom, trenerom početnikom, sportskim direktorom diletantom, a svemu tome su uzrocnici Milorad Vučelić, Mile Jovičić, Ivan Ćurković, Vladimir Vuletić, Miloš Vazura, Ivica Iliev i Ivan Tomić, jer je sve ovo rezultat njihovog (ne)rada”.

Navijaci crno-belih su zbog svega navedenog pozvali Upravu kluba da u najkraćem mogućem roku podnesu neopozive ostavke, a u slučaju oglušenja najavljuju protestne aktivnosti.

“Ukoliko se navedeni ogluše o naš zahtev, najavljujemo protestne aktivnost u toku sledeće nedelje koje ce potrajati sve dok navedeni ne napuste klub. O datumu i vremenu početka protestnih aktivnosti ćemo naknadno obavestiti javnost”, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)

1 komentar
  1. sasa

    Iskljucivo privatizacija i gotovo. Ko daje pare taj i da upravlja. Paziti da se dosadasnje rukovodstvo NE docepa vlasnistva ni deo ili da deo od prodaje preko raznih posrednika opet NE dodje do istih!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike