U trendu

Nekoliko hiljada ljudi na dočeku odbojkašica pred balkonom!

Odbojkašice Srbije koje su juče osvojile Evropu, stigle su večeras u Beograd da bi oko 20 časova, posle aerodroma došle i na balkon Skupštine grada.

Tamo ih je dočekalo nekoliko hiljada oduševljenih sugrađana koji su klicali imena odbojkašica i „Srbija, Srbija“, kao i „šampioni“!

Odbojkašice su pre izlaska na balkon bile i na prijemu u Starom dvoru, gde su ih pozdravili gradski čelnici i ministar sporta i omladine Vanja Udovičić.

Ovo je drugi put da odbojkašice Srbije izađu na balkon, pošto su prethodni put imali priliku da pozdrave navijače 2006. godine.

Srbiju su sa balkona pozdravile Bojana Milenković, Teodora Pušić, Bjanka Buša, Mina Popović, Slađana Mirković, Ana Bjelica, Jelena Blagojević, Tijana Malešević, Jovana Stevanović, Bojana Živković, Stefana Veljković, Brankica Mihajlović, kapiten Milena Rašić i Tijana Bošković.

Nakon što su otpevale „Bože pravde“ naše igračice su imale šta da poruče navijačima:

„Teško je naći prave reči, o ovome svi sanjamo. Hvala svima od srca. Najteže je bilo otići u Azerbejdžan, pošto smo imale problema sa povredama. Tamo se ispostavilo da nije bilo teških trenutaka za nas. Teško je opisati ovaj osećaj, trebaće nam par dana da shvatimo šta smo uradile“, rekla je Brankica Mihajlović.

Tijana Bošković rekla je da devojke i dalje ne shvataju šta su postigle:

„Presrećne smo, divno je videti sve vas koji ste došli da nas dočekate. Nadam se da će biti još ovakvih prilika. Zahvaljujem se Srbiji, Republici Srpskoj. Doček je predivan, čast je biti na ovom balkonu. Svi u rodnoj Bileći su pod euforijom“.

Srbiji se na kraju obratio i selektor Zoran Terzić uz poruku kako se nada da će se uskoro videti na istom mestu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.