U trendu

Nikolić i Batak: Partizan zasluženo u finalu Kupa

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa danas zasluženo pobedila Vojvodinu i plasirala se u finale Kupa, ali joj je malo zamerio na slabijoj realizaciji.

„Ovo je naša 35. utakmica u nizu bez poraza. Jako dobra atmosfera i fantastičan ambijent koji su napravili naši navijači, zahvaljujem im na tome i na pameti i korektnosti, što su usmerili misli na igrače Partizana. Potpuno zaslužena pobeda Partizana. Imali smo kontrolu utakmice i mnogo veći broj šansi, oni su pripretili dva puta iz daljine. Mala zamerka mojim igračima na realizaciji, jer smo mogli mnogo ranije da rešimo utakmicu“, rekao je Nikolić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su danas u revanš utakmici polufinala u Beogradu pobedili Vojvodinu sa 1:0. U prvom meču u Novom Sadu bilo je 0:0. Partizan će u finalu 27. maja u Novom Sadu braniti trofej protiv Crvene zvezde, koja je eliminisala Čukarički.

Trener Vojvodine Radoslav Batak rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

„Taj jedan gol je odlučio ko će ići u finale. Partizan je bio bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Oni su to krunisali golom i zasluženo prošli u finale“, naveo je Batak.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.