U trendu

Novinar provocirao Đokovića, a onda se umešao Federer i poneo se gospodski (video)

Đoković i Federer u istoj su grupi na Završnom mastersu u Londonu, a pojavili su se na zajedničkoj konferenciji, gde su, između ostalog, novinari pokrenuli i temu navijača.

Jedan od novinara postavio je pitanje Rodžeru Federeru kojim je „pecnuo“ srpskog asa, a ono se tiče odnosa navijača kada igraju Đoković i Švajcarac.

– Rodžere, poslednji put kada ste igrali protiv Novaka 80 odsto navijača je navijalo za vas. Da li očekujete istu podršku i ovoga puta, bilo je pitanje za Švajcarca.

Međutim, Federer nije želeo da se upliće dublje niti da komentariše da li očekuje da ima više publike od Srbina, već je odgovorio umereno, gospodski i smirio tenziju:

– Pa, i ne baš. Cenim podršku koju dobijam bilo gde da odem. Ne tražim podršku. Ako se desi sjajno, a ako ne, razumem. Ono što volim kod teniske publike je što su veoma kulturni i istrajni u podršci – uz osmeh je poručio veteran.

1 komentar
  1. Anonimni

    99% bLEDOLIKIH navija za Federera ali ovaj 1 JEDAN posto za NOLETA I NAS SRBE JE KO KUCA .Zato i pobedjuje jer se oduzuje tom 1% jer su to SRBI!

Napišite komentar