U trendu

Ovakvu motivaciju nema niko na svetu: Fudbalerima Hanovera u trci za Bundesligu pomaže „lažna Holanđanka“

Sportske svlačionice kriju mnoge tajne, a ona iz prostorija fudbalskog kluba Hanover nedavno je izašla u medije. U želji za boljim plasmanom i povratkom u elitno društvo Bundeslige, članovi kluba odlučili su da se dodatno motivišu.

Naime, u njihovoj svlačionici nalazi se kartonska figura Silvije Mejs, bivše supruge bivšeg fudbalskog reprezentativca Rafaela van der Varta, a igrači se s njom igraju ni manje ni više nego – striptiza.

Na kartonsku figuru postavili su mnogo odeće i detalja, a dogovor je da za svaki osvojeni bod u drugoj ligi skinu po jedan komad odeće sa ‘kartonske Silvije’.

🙆🏼Almost Weekend! #yay #enjoy #friyay #weekendmood #photgraphy @michaelgoldenbaum #styling @serenagoldenbaum

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

Nemački Bild upitao je zgodnu Holanđanku, trenutno i veliku TV zvezdu u Nemačkoj, šta misli o seksi igrici kojom se fudbaleri zabavljaju, na šta je ona bez oklevanja odgovorila:

– Ako me i dalje budu videli kao neku srećnu amajliju, moraću nečime i da ih nagradim. Eto, ako izbore plasman u Bundesligu, lično ću doći u njihovu svlačionicu – obećala je 38-godišnja Silvija, koja je juče na svom Instagram profilu objavila kako se verila za Čarbela Ouada, imućnog biznismena iz Dubaija.

❤ #isaidyes 💍 #engaged

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

S obzirom na njeno obećanje i činjenicu da dva vodeća fudbalska tima trenutno imaju samo po bod više od Hanovera, šanse za njenu poseut na sreću ekipe iz hanoverske svlačionice rastu iz dana u dan, prenosi Blic.

Looking through pink glasses these days😜✌🏼🌴🌊🌞 #daydreaming #islandlife

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike