U trendu

Partizan će se vratiti tamo gde mu je mesto

Fudbaler Partizana Stefan Babović rekao je da će crno-beli pokušati da upišu pobedu protiv Metalca i prekinu seriju loših rezultata na gostovanjimau Super ligi Srbije.

„Sledi nam jako teško gostovanje Metalcu. Pokušaćemo da odigramo što bolje i da zabeležimo pobedu na strani posle loših rezultata“, rekao je Babović agenciji Beta.

Partizan sutra od 16.00 gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu u utakmici 16. kola domaćeg šampionata.

Crno-beli su treći na tabeli Super lige Srbije sa 25 bodova, 16 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Šampion Srbije od početka sezone igra vrlo slabo, pogotovo u gostima gde je upisao tri, od četiri, poraza.

Babović je naveo da velika odgovornost za loše rezultate leži na igračima.

„Promašujemo zicere, primamo neshvatljive golove… Odigraćemo najveći broj utakmica u poslednjih deset godina u jesenjem delu, utakmice sreda-subota su uzele ekipi dosta energije, dosta je povreda, nikad nismo kompletni. I na kraju, tu je i naša igra u prvenstvu, loša forma, nema šta…“, rekao je Babović.

Babović je istakao da ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva i dodao da veruje da crno-beli imaju kvalitet da smanje zaostatak za najvećim rivalom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar