U trendu

Pobede košarkaša Oklahome i Čikaga u plej-inu NBA lige

NJU ORLEANS – Košarkaši Oklahome pobedili su noćas u gostima ekipu Nju Orleansa rezultatom 123:118 u plej-inu Zapadne konferencije NBA lige.

Košarkaši Oklahome će za dva dana igrati sa Minesotom u Mineapolisu za plasman u plej-of Zapadne konferencije NBA lige. Pobednik ovog duela sastaće se u prvom kolu plej-ofa Zapada sa ekipom Denvera.

Najzaslužniji za pobedu Oklahome bio je Šej Gildžes Aleksander sa 32 poena, dok je Džoš Gidi dodao 31 poen i imao je 10 asistencija i devet skokova. U poraženom timu najbolji je bio Brandon Ingram sa 30 poena.

Košarkaši Čikaga savladali su u gostima ekipu Toronta 109:105 u plej-inu Istočne konferencije NBA lige. U redovima Bulsa najbolji je bio Zek Lavin sa 39 poena, dok je Demar Derozan ubacio 23. Kod domaćih, najbolji je bio Paskal Sjakam sa 32 poena, dok je Fred Vanvlit dodao 26 uz 12 skokova.

Čikago će za dva igrati u gostima sa Majamijem za plasman u plej-of Istočne konferencije NBA lige. Pobednik ovog meča sastaće se u prvom kolu plej-ofa Istoka sa Milvokijem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.