U trendu

Podići će veliku prašinu: Modrić opleo po Ronaldu i Mesiju

Hrvatski fudbaler Luka Modrić nedavno je osvojio najprestižniju individualnu nagradu u svetu fudbala, „Zlatnu loptu“, a na svečanoj ceremoniji dodele ovog priznanja nisu se pojavili ni Kristijano Ronaldo, ni Lionel Mesi.

Iako je tvrdio da mu to ne smeta i da im ne zamera što nisu tu, Modrić je konačno priznao šta zaista misli o ponašanju Ronalda i Mesija, prenose sportski mediji.

„Ne mogu ja da govorim zašto neko nije došao na neku dodelu priznanja, to je njihov izbor. Da je logično, nije. Ispada kao da ti izbori i trofeji imaju važnost i vrednost samo onda kada ih oni dobiju. Nije to fer ni prema kolegama, ni prema igračima, ni prema glasačima kji su deset godina njih proglašavali za najbolje, a ni prema fudbalu i navijačima. Ali ponavljam, svako se ponaša onak kako misli da treba“, kaže Modrić pa dodao:

„Gledajte, stvari su po meni jednostavne… Kristijano Ronaldo i Mesi su dva fenomena koja su igrački dominantva deset godina. Iznad svih su po kvalitetu. Ali ovde govorimo o sezonskom učinku i valjda nešto znači to što su isti rezultati selektora, trenera, igača, legendi fudbala, novinar i navijača. Ili su svi oni u zabludi istovremeno. Ako ćemo da glasamo o kvalitetu, onda jedino preostaje da odmah podele sve trofeje za Mesija i Ronalda dok god budu aktivno igrali i da se ukinu izbori“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)