U slučaju raskida, Ronaldo će Georgini mesečno isplaćivati 100.000 evra, do kraja života

Čini se da su Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo izgladili krizu u sedmogodišnjoj vezi. Da je sada među njima sve kao pre, pokazali su na nedavnom javnom događanju u Madridu, Minerales de Avila.

Tamnokosa influencerka sedila je u publici, „skockana“ od glave do pete – s predimenzioniranom, tamnom teksas jaknom prebačenom preko ramena i torbicom Birkin od 20.000 funta na krilu – i zaljubljeno posmatrala svog voljenog kako se s govornice obraća zvanicama. Španski mediji otkrili su da osim neosporne ljubavi koju Georgina oseća prema najbolje plaćenom fudbaleru sveta (i on prema njoj), ima poseban razlog zbog kojeg može odahnuti i ostaviti iza sebe (zlobne) glasine o raskidu.

Otkrilo se da lepa brineta i model ima „gvozdeni“ ugovor s Ronaldom šta joj pripada u slučaju raskida, premda nisu u braku, javlja portal Telemadrid. U tom slučaju zvezda saudijskog kluba Al-Nassra isplaćivala bi joj mesečnu naknadu od 100.000 evra do kraja života, prenosi Dejli Mejl.

Par zbog kojeg su saudijske vlasti „zanemarile“ zakon koji u toj zemlji brani nevenčanim parovima zajednički život, zajedno ima petoro dece, ali tek su im šestogodišnja ćerka Alana i jednogodišnja Bella, zajednički potomci. Naime, blizance Matea i Evu, rodila im je 2017. surogat majka, a fudbaler je otac i 13-godišnjeg Kristijana Jr. Ime njegove majke nikad nije otkrio. Zajedno podižu sve petoro dece, a Georgina im je prema zakonu, majka. Zato je, smatra se, njen nedavno postignut finansijski dogovor sa životnim partnerom, pozamašan.

Ukratko, influenserka sada može da bude mirna jer joj je finansijska budućnost osigurana. Miran je i Ronaldo jer su prošle svađe koje je u jeku najveće ljubavne krize potvrdila njegova majka Dolores.

„Svaki par se svađa, ali ono što je napisano je laž“, rekla je Georginina svekrva, opovrgavajući raskid.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.