Rajković najbolji igrač Makabija

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković izabran je za najboljeg igrača Makabija iz Tel Aviva ove sezone.

Rajković je dobio priznanje glasovima žirija koji su činili bivši čelnici, igrači i sadašnji sportski direktor Makabija Đordi Krojf.

Nekadašni kapiten Crvene zvezde nagradu je dobio jer je čak 16 puta ostavio svoju mrežu netaknutu na 33 utakmice u izraelskom prvenstvu.

„Nisam očekivao nagradu, veoma sam uzbeđen i želim svima da se zahvalim. Čast je biti deo Makabija, velike porodice“, rekao je Rajković na svečanosti, a prenosi klupski sajt.

Odlične odbrane nisu ostale nezapažene brojnim evropskim klubovima, pa je logično pitanje novinara bilo da li će i naredne sezone biti na golu Makabija.

„Srećan sam u Makabiu, volim ljude iz kluba i naravno navijače. Za sada nisam dobio ponudu i ne znam šta može da se dogodi u budućnosti“, naveo je Rajković.

Makabi je izraelski šampionat završio na drugom mestu, iza novog-starog šampiona Hapoel Ber Ševe, ali sezonu može da spasi trofejom u Kupu gde se u finalu sastaje sa Bnei Jehudom 25. maja.

2 komentara
  1. Pospani

    Boban KRALJINA!

  2. aron cohen

    najgori,i najzloglasniji klub makabi tel aviv i zato je lako biti tamo najbolji rajce ajde u Hapoel i bices fun

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike