U trendu

Selektorka BiH: Kod mene se tri prsta neće dizati

SARAJEVO – Selektorka BiH za mlađe ženske košarkaške kategorije Jasna Sliško oglasila se povodom optužbi za mobing i istakla da će se u njenoj ekipi poštovati zastava Bosne i Hercegovine, kao i da podizanja tri prsta neće biti.

Prema navodima Glasa Srpske, igračice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik i Feniks, Milica Bosnić i Teodora Gvozden, bile su izložene mobingu na nacionalnoj osovi tokom deset dana priprema u Sarajevu i na turniru u Sloveniji.

Njima navodno nije bilo dozvoljeno da se prekrste prilikom ulaska u igru niti da pokažu tri prsta prilikom pogođene trojke, a zaprećeno im je navodno, da će im u suprotnom biti odsečena ruka.

Selektorka Jasna Sliško demantovala je pomenute navode, da je u autobusu na putovanjima devojčicama na TV puštan film o genocidu u Srebrenici, kao i da su devojčicama oduzimani mobilni telefoni.

„Proverite da li je uopšte bio TV u busu jer Srebrenica nije spomenuta, film se nije naravno gledao. Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna“, poručila je, između ostalog, Jasna Sliško na svom Instagram profilu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar