Srpkinja prvakinja sveta u kik-boks takmičenju

Diana Dabetić je proteklog vikenda postala prvakinja sveta u kik-boks takmičenju u Beogradu. Ova mlada dama se nakon pobede zahvalila svima na svom Fejsbuk profilu.

“Sada kada su se slegli utisci.. Januara 2013. godine sve je počelo kao hobi, hvala treneru Celap Nenad koji je od mog prvog treninga verovao da ću doći do svetskog trona i ubedio me da se takmičim. Kada pogledam unazad, ne žalim zbog mnogih odricanja, napornog treniranja svakog dana nakon 8 sati posla jer se na kraju sve isplatilo. Sa ukupno 12 mečeva uspela sam da osvojim zlatnu medalju na svetskom prvenstvu protiv mnogo iskusnijih devojaka i odličnih boraca. Hvala puno porodici, pre svega mojoj sestri, prijateljima, trenerima i takmičarima kako iz Crvene zvezde, tako i iz reprezentacije, a i kolegama sa posla na neizmernoj podršci.”

Sve čestitke Diani na osvojenom trofeju!

Jedan komentar

  • Boško Milosavljević

    Znate šta, ima li neko pametan u ovoj zemlji da zabrani ove nehumane i glupe sportove, koji su simboli modernog gladijatorstva. Mrzi me da povlačim neke istorijske paralele, ali, ljudi, aman, devojke da se krvnički tuku pod firmom nekog sporta, sa kaobajagi nekim pravilima, alo, bre, da li bi onaj gazda jednog grada u unutrašnjosti (zna se na koga se misli) dao svoju ćerku, ženu, snajku da se ovako divljački sa nekim mlati,kad onako zadrigao sedi sa visokim zvanicama pored ringa i uživa u svojoj debilnosti posmatrajući krvave i izubijane momke i devojke. Pa znate li vi menadžeri i svi ostali koji profitirate od ovog krvavog pira, da i bez ikakve pomoći ogrooooman broj moždanih ćelija sam po sebi odumire svakog božijeg dana, a mi jadnom mozgu pomažemo da što brže nestane kada ga izlažemo ovakvim udarcima. Pa u tu varoš nagrnu čelnici partija, kao to je muški kad se bolidi makljaju, a i surovo i seksi kad ove naše jadne sestre, snajke i devojke mučki prebijaju jedna drugu. Propadam u zemlju od sramote što nisam više učinio i nisam u moći da uradim da se ova sramota zaustavi.

Ostavite komentar