U trendu

Stevanović: Novi Pazar favorit protiv Partizana

Odbojkaš Novog Pazara Nemanja Stevanović rekao je danas da je njegova ekipa blagi favorit u utakmici protiv Partizana, ali da to treba potvrditi i na terenu.

„Malo nas je poljuljao neočekivani poraz u Nišu, kojem smo doprineli igrom ispod našeg nivoa. Partizan je dosta promenio sastav u odnosu na prošlu sezonu, otišli su im ključni igrači, pa mislim da smo bliži pobedi. To je, ipak, papir, bili smo favoriti i u Nišu, ali treba se pokazati na terenu“, rekao je Stevanović na konferenciji za novinare.

Novi Pazar će sutra od 19.00 dočekati Partizan u trećem kolu Superlige. Pazarci su treći na tabeli sa četiri boda, dok beogradski crno-beli zauzimaju osmo mesto i imaju bod manje.

„Nisu nam nepoznanica, dočekujemo ih spremni. Igrali smo u pripremnom periodu u Beogradu, mnogo smo grešili u porazu od 1:3. Dobili smo prvi set, ispustili drugi, ali prvenstvo je sasvim druga priča. Imamo svoju šansu, naporno smo radili tokom sedmice, pogotovo elemente koje smo grešili u Nišu“, kazao je Stevanović.

Ovaj primač servisa je ocenio da su najbolji igrači u protivničkom timu tehničar Ivan Kostić i srednji bloker Dušan Lopar.

„Ostali su mladi, ali znaju da igraju odbojku i nameću se. Ulazimo u napornu seriju i nadam se da će nam navijači pružiti podršku u što većem broju. Posle Partizana, sledi Arkada Galaci u Kupu izazivača, pa gostovanje Crvenoj zvezdi. Verujem u ovu ekipu i nadam se najboljem“, rekao je Stevanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.