U trendu

Teniserka priznala: Htela sam da se udam za Đokovića

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk već ima dve grend slem titule, u pojedinačnoj konkurenciji je ove godine osvojila juniorski Australijan open, a u dublu sa Olgom Danilović US Open. Jedan san joj se, međutim, nije ostvario.

„Trenutno vežbam u Zagrebu. Sa mnom radi moja majka, a u avgustu sam počela saradnju sa Lukom Kutanićem, koji je u stručnoj ekipi Ivana Ljubičića. Takođe, sa mnom radi i Dario Novak“, počela je 15-godišnja Kostjukova intervju za ukrajinski portal iSport.ua.

Ona se posebno osvrnula na saradnju sa Olgom Danilović.

„Generalno posmatrano, ja igram dobro u dublu. Uvek gledam da na juniorskim turnirima, pored nastupa u pojedinačnoj konkurenciji, igram i u nadmetanju parova. Sa Olgom sam već bila nastupala na Otvorenom prvenstvu Australije, ali tamo nam nije išlo. Ipak, osetile smo da bismo mogle da ostvarimo bolji rezultat i, eto, probale smo to na US Openu“, kaže mlada ukrajinska teniserka.

Upitana ima li idola u muškom ili ženskom tenisu, kao iz topa je odgovorila: „Kao klinka sam htela da se udam za Novaka Đokovića!“, rekla je uz veliki osmeh.

Ipak, ističe da ne želi da bude „kao neko“, već da izgradi sopstvenu tenisku ličnost.

View this post on Instagram

mornings…🥞

A post shared by Marta Kostyuk / Marta Kostюk (@kostyukmarta) on

„Naravno da se radujem i pomno pratim mečeve Jeline Svitoline, jer je ona trenutno najbolja ukrajinska teniserka svih vremema. Ali, ne volim kada me porede sa drugima, jer želim da budem Marta Kostjuk, sa svojom sopstvenom harizmom i stilom“, zaključila je mlada teniserka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.