U trendu

Trener Liverpula: Ne znam kako nismo uspeli da pobedimo

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da ne zna kako njegova ekipa u današnjoj utakmici nije uspela da pobedi Arsenal, posle dve dobre šanse u nadoknadi vremena.

„Pomalo tipično za nas ove sezone. Potpuno otvorena utakmica, postigli su gol iz prve situacije, a onda i drugi. Naša reakcija je bila dobra. Na kraju je utakmica bila spektakularna. Kako nismo pobedili posle tih šansi na kraju, ne znam“, rekao je Klop posle utakmice, preneo je Skaj.

Liverpul je na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 protiv Arsenala. Londonska ekipa vodila je sa 2:0, Liverpul je izjednačio u 87. minutu, a u nadoknadi vremena dobre šanse nisu iskoristili Mohamed Salah i Ibrahima Konate. Takođe, Salah je u 52. minutu promašio jedanaesterac.

„Ja sam nešto između srećnog i nesrećnog. Nemam problema sa remijima. Arsenal je bio dobar ali mogli su i trebali su da izgube ovu utakmicu. Za njih je ovaj bod bolji. Imali smo trenutke i situacije i nismo uspeli da ih iskoristimo. Pomalo tipično. Oni su leteli po terenu i postigli su gol iz prve šanse. Naš gol je mnogo pomogao, na poluvremenu nije bilo gotovo. Bila je senzacionalna atmosfera, dobar trenutak da izjednačimo“, naveo je Klop.

„Odjednom smo diktirali ludu utakmicu. Zaslužili smo bar bod. Da je Ibu (Konate) koristio glavu (kod poslednje šanse) to je gol. Možda se okliznuo. Imao je šansu, baš tamo“, dodao je nemački trener.

Upitan je i o situaciji svog igrača Endija Robertsona, koga je, kako se čini, lna poluvremenu aktom udario pomoćni sudija.

„Ništa. Znam da se dogodilo ali nisam gledao. Ako se dogodilo, snimci će sve pokazati“, dodao je Klop.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar