U trendu

U Kruševcu svečano otvoren novi stadion

KRUŠEVAC – Srbija je danas postala bogatija za još jedan sportski objekat pošto je u Kruševcu svečano otvoren stadion „Sportski centar Jedinstvo 1936“.

Čin otvaranja stadiona upriličili su Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović, zamenik predsednika FS Srbije Nenad Bjeković i direktor Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

„Dragi moji sportski prijatelji, hvala gradu Kruševcu što ste mi pružili priliku da vas u ime FS Srbije pozdravim i da se zahvalim, jer ste vi grad koji najviše ulaže u fudbalsku infrastrukturu i terene. Zato sam siguran da će Kruševac uskoro biti na fudbalskoj mapi koju zaslužuje, ne samo u Srbiji, nego i u Evropi. Verujem da će na ovom terenu vrlo brzo trčati neki novi fudbalski talenti zbog kojih ce Kruševac i Srbija imati razloga da budu ponosni“, izjavio je Nenad Bjeković, a preneo sajt FS S.

Svečanosti su još prisustvovali direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, predstavnici FK Crvena zvezda i FK Partizan, JP „Koridori Srbije“…

Izgradnja multifunkcionalnog sportskog objekta „Jedinstvo 1936“ počela je pre tačno godinu dana.

Stadion je namenjen prevashodno atletskim i fudbalskim takmičenjima.

Projekat je uspešno realizovan zahvaljujući inicijativi grada Kruševca, izdvojenim sredstvima iz gradskog budžeta, kao i donatorima od kojih je FŠ obezbedio travnatu podlogu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar