U trendu

Veličanstveno: slavlje na tribinama i u svlačionici (video)

Ponos i sreća u šampionskom ritmu iz grupa u kojima su se radovali momci i devojke u crveno-plavo-belom. Svi u napad, hajmo, hajde! – nadjačavalo je hor zvižduka „zelenih“.

VELIKU buku pravili su Slovenci na tribinama prepunog „Bersija“, ali su poslednju reč imali srpski navijači, posle velike pobede u finalu Evropskog prvenstva u odbojci.

Bravo, momci! 🏆🇷🇸💪

Gepostet von am Sonntag, 29. September 2019

– Tooo! Uzeli smo titulu! Srbija! – prolamalo se u šampionskom ritmu iz grupa u kojima su se radovali momci i devojke u crveno-plavo-belom.

Ponovo su srpski odbojkaši „igrali“ i protiv publike, i opet su bili jači i od protivnika, i od tribina. Iako nisu igrali protiv domaćina, kao u polufinalu, ni u finalu „Bersi“ nije bio na njihovoj strani.

U sali je bilo mnogo više Slovenaca, i pored toga što su Srbi kudikamo brojniji u Parizu. Iz Slovenije ih je mnogo došlo u organizovanim grupama pred utakmicu. Standard i poslovična organizacija su, očigledno, učinili svoje. To je bilo primetno u navijanju. Izgledalo je kao da se igra u Ljubljani. Prema nekim procenama, bilo je čak 4.000 slovenačkih navijača.

(G. Č, novosti.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.