U trendu

Partizan se porazom od Viktorije oprostio od Evrope

Fudbaleri Partizana poraženi su od Viktorije u Plzenju 0:2 u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope, čime su eliminisani iz tog takmičenja.

Posle 1:1 u Beogradu, crno-beli su imali imperativ postizanja gola u Češkoj, ali za 90 minuta igre nisu bili ni blizu tog cilja. Bezidejni i jalovi bili su napadi ekipe Miroslava Đukića, koja se nije trgla čak ni u poslednjim trenucima kada nije više imala šta da izgubi.

Golman Vladimir Stojković je u uvodu meča dva puta spasao Partizan, posle udaraca Horžave i Kopica iz izglednih prilika u 11. i 12. minutu, dok je sredinom prvog poluvremena Kolarž pucao preko gola, kada se našao u šansi. A šta je Reznik, strelac gola u Beogradu, promašio u 52. minutu, dugo će se prepričavati – gotovo prazan gol sa dva metra!

https://www.youtube.com/watch?v=-s49ChC7cvQ

Međutim, svi ti promašaji nisu zaboleli domaćine, jer je u 67. minutu Mihael Krmenčić zatresao mrežu. Primio je loptu pored Ostojića i sa desetak metara iskosa precizno šutirao. Lopta je prošla ispod ruke Stojkovića.

https://www.youtube.com/watch?v=-6FAN8pmc3E

Na kraju, u 95. minutu Čermak je krunisao kontru Viktorije kada je Stojković izleteo do polovine terena i postavio konačan rezultat 2:0, prenose sportski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)