Za fudbalere Jagodine zainteresovani klubovi iz Evrope i Azije

Za nekolicinu igrača Fudbalskog kluba Jagodina zainteresovani su pojedini evropski i azijski klubovi, saopštio je danas klub iz Super lige Srbije.
Za jednog od najboljih fudbalera Jagodine u poslednje dve sezone, 23-godišnjeg Mileta Savkovića, zainteresovani su brojni evropski klubovi, ali je on najbliži odlasku u Južnu Koreju, navodi se u saopštenju Jagodine.

Sportski direktor Životije Jeremić rekao je da očekuje da će transfer biti završen do početka naredne godine.

“Transfer je izgledan, pa smo već počeli da tražimo rešenje na toj poziciji (sredina terena) i nadam se da ćemo angažovati adekvatnu zamenu do početka priprema za prolećni deo sezone”, rekao je on.

Za standardnog člana mlade reprezentacije Srbije, najmladjeg kapitena u istoriji fudbalskog kluba Jagodina Aleksandra Filipovića (21), zainteresovani su klubovi iz Češke, Turske i Izraela.

Za 22-godišnjeg Uroša Nikolića, koji je ove sezone postigao pet golova, zainteresovani su portugalski klubovi, dok su za najmladjeg golmana Super lige i člana omladinske reprezentacije Djordja Nikolića zainteresovani Ajaks i Partizan, koji je izrazio želju da ga vrati u klub.

U saopštenju se navodi da će rukovodstvo Jagodine “imati pune ruke posla u zimskom prelaznom roku”, kako oko prodaje igrača, tako i oko angažovanja novih igrača koji će na početku priprema za proleće pojačati konkurenciju u timu.

(Beta)

Ostavite komentar