U trendu

Zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone u kojem će braniti ogromnu bodovnu prednost sa željom da osvoje šampionsku titulu.

Treneru Miodragu Božoviću javila su se 32 igrača, među kojima i četvorica omladinaca (Jovanović, Adžić, Mijailović, Ilić), a izostali su, uz dozvolu kluba, Luis Ibanjez, Bruno Matos i Ugo Vijera.

Prozivci su se odazvali golmani Damir Kahriman, Marko Trkulja, Jovan Vitić, Nemanja Supić i Filip Manojlović, kao i igrači Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Slavoljub Srnić, Saša Stojanović, Luka Jović, Marko Grujić, Idan Vered, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović, Nemanja Ahčin, Miloš Cvetković, Petar Orlandić, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Dušan Anđelković, Aleksandar Katai, Srđan Plavšić, Predrag Sikimić, Dušan Živković i Marko Marinković.

Zvezda će u Beogradu ostati do četvrtka, kada se seli u slovenački Kopar, gde će tokom dve nedelje odraditi prvu fazu, a potom sledi povratak kući, pa put na Kipar na drugu fazu.

Crveno-beli posle jesenjeg dela šampionata imaju 25 bodova prednosti u odnosu na Čukarički i Borac, a na startu prolećnog dela, 20. februara, dočekuju Mladost iz Lučana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.