U trendu

CarGo Batler za mesec i po dana zapošljava 200 radnika

BEOGRAD – CarGo Batler će u narednih mesec i po dana povećati broj zaposlenih za čak 200 ljudi, rekao je novi generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimovic i najavio da će ova kompanija uskoro predstaviti brendove koji će ekskluzivno biti dostupni na ovoj platformi za naručivanje hrane iz restorana.
„Korona pandemija je odnela neka radna mesta, ali mi želimo da pomognemo u stvaranju novih. Naša platforma stvara nove prilike za povezivanje ljudi sa svojim omiljenim ugostiteljskim brendovima, ali i stvaranje novih, a time i novih radnih mesta“, rekao je Aćimović.
U saopštenju CarGo Batlera se navodi da Aćimović sa 15 godina iskustva u ugostiteljstvu unosi novu energiju u ovaj brzorastući servis i naglašava da Batler postaje prava ugostiteljska i gastronomska platforma.
„Moj tim i ja odmah počinjemo da radimo na novim opcijama za korisnike. Brinućemo o kvalitetu hrane i ponude, pažljivo odabrane za naše korisnike, ali i na povećanju broja partnera“, rekao je Aćimović.

Dodao je da je CarGo prva „super aplikacija“ u Jugoistočnoj Evropi i da ona ugostiteljima omogućava novi pristup tržištu.
Govoreći o padu prometa ugostitelja u vreme korone, izneo je uverenje da je Batler pomogao mnogim ugostiteljima da zadrže svoje zaposlene.
„ Ova situacija pokazuje da je potreban novi koncept ugostiteljstva i CarGo Batler će u tome pomoći beogradskim ugostiteljima. Zbog te vizije sam sa posebnim zadovoljstvom postao deo ovog tima koji je za kratko vreme osvojio srca Beograđana i to ne samo uslugom, već i humanitarnim radom“, rekao je Aćimović.

Istakao je da mu je to, kao ocu dvoje male dece, posebno važno i da će kompanija nastaviti sa humanitarnim aktivnostima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.