U trendu

Hotel Grand na Kopaoniku: Rekordan broj domaćih gostiju ovog leta

„Grand Hotel and Spa“ na Kopaoniku je danas saopštio da je ovog leta imao rekordan broj domaćih gostiju – za 50 odsto veći nego prošle godine u isto doba, jer je ponudio „novi koncept letnjeg odmora na planini“.

Organizovani su izleti u rezervate prirode, botaničke ture, izlet do jednog od najviših vodopada u Srbiji, „safari i kvad avanture po netaknutim predelima izuzetne lepote“, naveo je „Grand“.

Hotel ističe da se je dosledno primenjivao najviše standarde prevencije i zaštite zdravlja gostiju i osoblja.

Generalni direktor „MK Resorta“, Radoš Djordjević, rekao je da „Grand“, kao najveći na Kopaoniku, ima ogromnu prednost sa svojih 25.000 kvadratnih metara, jer obezbedjuje i više nego dovoljno prostora da se svaki gost oseća bezbedno.

„Gosti na raspolaganju imaju svu neophodnu zaštitnu opremu, a radimo i redovnu ozonizaciju i sterilizaciju celog hotelskog prostora“, rekao je Djordjević.

Uz to je hotel uveo opciju „No-servis“ koju gost može odabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka.

„Grand“ u saopštenju podseća da ima „luksuzne spa i wellness sadržaje“ i otvoren i zatvoren bazen sa pogledom na Pančićev vrh.

Hotel nudi i „pakete za aktivan odmor“ uz peščake ture, „kvad“ i „safari vožnje“, posete atraktivnim lokalitetima, manastirima, botaničke ture, dečiji kamp u prirodi, vinske ture i „romantične piknike“.

„Cene paketa su izbalanisrane tako da predstavljaju najbolji odnos ponude i kvaliteta“, ocenio je „Grand“.

Menadžer košarkaških timova „Crvene zvezde“ i reprezentacije Srbije, Nebojša Ilić, rekao je da „nikada nisu imali sumnju u izbor, ponudu i kvalitet usluge koju nudi hotel Grand“.

Ti timovi godinama dolaze na pripreme tu jer im osoblje „Granda“ čini boravak izuzetno prijatnim, rekao je Ilić i dodao da je to posebno važno za sportske ekipe i igrače koji su pod pritiskom zbog takmičenja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.