U trendu

Sajam zimske opreme otvoren do 4. decembra

BEOGRAD – Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije „Expo-zim“, otvoren je danas u Hali 4 Beogradskog sajma, a izlagači su pripremili popuste do 50 odsto, čak i na neke ovogodišnje modele ski opreme, saopštio je Beogradski sajam.

Navodi se da će do nedelje, 4. decembra, ljubitelji zimskih sportova, zimskog ambijenta, snega i planina moći da se pripreme i opreme za ovogodišnje zimovanje.

„Najveće interesovanje je, po tradicji, za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove poput skija, cipela, vezova, klizaljki, snouborda, ski-kombinezona, rukavica, kapa, naočara, te za komisionu prodaju, promociju ekstremnih sportova i usluge ski-servisa“, navodi se u saopštenju.

Ističe se da je jedan od najčešćih motiva posetilaca „Expo-zima“ mogućnost razmene zimske opreme i da su sajam ove godine obogatili građevinari ponudom apartmana na Kopaoniku i Jahorini.

Navodi se da će za instruktore skijanja i snouborda u subotu 3. decembra od 10 časova biti održan seminar.
„Expo-zim se tako 36. put predstavio kao manifestacija u koju se uvoznici, proizvođači, turoperatori, menadžeri zimskih odmarališta, kompanija i prodavnica sportske opreme i odeće, instruktori skijanja i snouborda, ljubitelji penjanja, snežnih parkova, sportska udruženja, sportisti i tehničari-serviseri, osiguravajuća društva, „zimske tehnologije“ i svet usluga u ovoj oblasti apsolutno mogu pouzdati“, ističe Beogradski sajam.

Navodi se da je saorganizator sajma, Asocijacija „Sport za sve“ i da je radno vreme „Expo-zima“ od 10 do 20 časova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.