U trendu

Samit žena lidera regiona 2. i 3. juna u Fruskim termama

BEOGRAD – Više od 200 zena iz regiona imaće priliku da se upozna sa najnovijim trendovima u poslovanju i pronađe inspiraciju za nove poslovne poduhvate na trećem „Samitu žena lidera“ 2. i 3. juna na Fruškim termama.

Cilj Samita je da se žene kroz panele, stručne diskusije, sticanje novih znanja i razmene iskustava osnaže na putu ka poslovnom uspehu.

Osnovna tema ovogodisnjeg Samita „Future is Now“ inspirisana je inovacijama koje menjaju svet.

Samit će otvoriti ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, a govoriće i poverenica za zaštu rodne ravnopravnosti Brankica Janković i globalna direktorka razvoja poslovanja Evropske banke za obnovu i razvoj Ana Drašković.

Osnivač Samita Danijela Golić najavila je da će ove godine žene iz Srbije i regiona imati priliku da se upoznaju i sarađuju sa drugim talentovanim ženama sličnih poslovnih ciljeva sa kojima će podeliti novine u poslovanju.

„Prisustvo na Samitu će vam omogućiti da se povežete sa preko 200 žena profesionalaca, lidera, da razmenite iskustva, steknete nove veštine, i učestvujete u građenju jake ženske mreže, kao i da se informišete o najnovijim trendovima u poslovanju“, poručila je Golić.

Najavljeno je da će među brojnim temama biti inovativne metode finansiranja poput „Biznis anđela“, a učesnice će se upoznati i sa pojmom NFT-a koji sve češće uzburkava pažnju svetske javnosti.

Takođe, biće reči i o uspešnom rukovođenju, ličnom razvoju, emocionalnoj inteligenciji, dok je drugi dan posvećen medijima, PR-u, kao i razvoju startup ekosistema.

U okviru organizacije Samit žena lidera pokrenuta je i „Akademija Samita žena lidera“ kroz koju je prošlo preko 300 polaznica, „Biznis mentor program“ koji se odvija već drugu godinu za redom, kao i brojne edukacije i networking sesije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar