U trendu

Četiri saobraćajke, četvoro povređeno

Četiri osobe su povređene u četiri saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedan motociklista (27) lakše je povređen u udesu, do kojeg je došlo u 06.43 časova na autoputu kod Bubanj potoka, pri skretanju za Leštane, te je prebačen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći ispod Brankovog mosta, kod splavova, lakše je povređen muškarac (23) u svojstvu pešaka u 04.56 časova i odvezen u Urgentni centar.

Jedan muškarac (33) povređen je u 22.27 časova pri padu s motora na autoputu kod „Kombank arene“, te je prebačen u KBC Zemun.

U udesu, koji se dogodio u ulici Stražarska kosa u Velikom Mokrom Lugu, povređen je pešak (21) i odvezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren nakon što je u 05.35 časova dobila poziv od „savesnog građanina“ da se na Terazijama dogodila saobraćajna nesreća, ali je učesnik te nesreće odbio lekarski pregled.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 104 puta, od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, srčani bolesnici sa bolom u grudima, kao i astmatičari i psihijatrijski bolesnici.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, ali nijedna nije bila sa teškom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 140 puta, od kojih 46 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar