U trendu

Detalji svirepog ubistva: Starac zbog ljubomore ubio 32 godine mlađu suprugu

Petar Živanović (74) iz sela Svileuva kod Koceljeve ubio je u noći između subote i nedelje, oko 3 ujutru, svoju nevenčanu suprugu Sanju Janković (42). Starac je nesrećnu ženu usmrtio hicima iz lovačke puške u kući u kojoj su živeli.

Pretpostavlja se da je Petar ubio 32 godine mlađu Sanju zbog ljubomore. Ona je došla kući iz noćnog izlaska, nakon čega su se posvađali.

Sudeći po snimku koju je Sanja objavila na Fejsbuku, ona je noć pre bila u kafiću u društvu dvojice muškaraca.

Pretpostavlja se da su se Petar i Sanja posvađali po povratku s proslave. Petar je zbog ljubomore izgubio kontrolu, uzeo pušku i ispalio smrtonosne hice.

Inače, pušku je legalno posedovao.

Meštani Svileuve kažu da su Petar i Sanja godinama bili u ljubavnoj vezi uprkos velikoj razlici u godinama.

„Petru je prva žena preminula, kao i brat, a s četiri ćerke ne kontaktira. On je radio kao zidar, imao je svoje radnike i bio veoma cenjen. Sanju je upoznao na nekom poslovnom putu u okolini Valjeva i doveo je tu“, rekli su meštani.

„On je bio strašno zaljubljen u nju. Sve je po selu rasprodao zbog nje kako bi mogao da joj osigura lagodan život. Sve je njoj davao i nije žalio. Ostala mu je samo kuća i nešto malo zemlje. Priča se i da je Sanji kupio kuću“, dodali su susedi koji su otkrili da je veza para bila vrlo turbulentna zbog Petrove ljubomore.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)